Benedeneindsepad

31 juli 2021 Uit Door teun_huisman

The specified slider id does not exist.


Ontdek het mooie buitengebied in het grensgebied van Lopik, Montfoort en Oudewater in het Groene Hart. Wandelen door een waterrijk natuurgebied en een cultuurhistorisch agrarisch landschap. Geniet van verschillende vogels, vergezichten en dorpsverhalen. Klompen aan, rugzak op en gaan!

Rondwandeling: Benedeneindsepad (9 km)

Let op: van 15 maart t/m 1 juli is een deel van de route gesloten. In deze periode broeden de weidevogels. Op het kaartje en onder ‘bijzonderheden’ is de alternatieve route aangegeven. 

Startpunt: Pannenkoekenhuis Midden Op ‘t Landt, Benedeneind Noordzijde 430a, Benschop

Openbaar vervoer: Bushalte Jacobabrug, Benschop

Markering: donkerblauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen

Route combineren: U kunt het Benedeneindsepad combineren met het Eendenkooienpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld

Klompenpad Kids: Dit pad is tevens een Klompenpad KIDS waar kinderen van alles kunnen doen, ontdekken en beleven tijdens de wandeling. Er is een trekpontje, een uitkijktoren en in de Kidsfolder staan allerlei leuke opdrachten.