Home > Geen categorie > Valkschepad

Ontdek het fraaie boerenland van De Valk en omgeving, een gebied met een rijke en lange bewoningsgeschiedenis. “Een heerlijk stukje gronds”, schreef dominee Heldring in 1840. Klompen aan, rugzak op en gaan!

    Rondwandeling: het Valkschepad (11 km) Startpunt: Plattelandswinkel ‘Et Schuurtje/Rustpunt Ganzenhof, Hoge Valkseweg 35 in Lunteren Opstappunten: Kulturhus, Hoge Valkseweg 52a in Lunteren/De Valk. IJzertijdboerderij, nabij kruising Vijfsprongweg en Hoge Valksedijk in De Valk Openbaar vervoer: Bushalte School met de Bijbel in De Valk Markering: Blauwe markering in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen Route combineren: U kunt de route combineren met het Beek en Bultpad of het Meulunterenpad. Overstappunten en -routes zijn aangegeven op de kaart en in het veld.   www.klompenpaden.nl    

Your email address will not be published.